TalousMaa - MaaTalous

TalousMaa Oy on erikoistunut maatilojen taloushallintoon. Kauttamme saat kaikki talousasioihisi liittyvät palvelut! Kaikki palvelut myös osakeyhtiömuotoisille maatiloille. Ota rohkeasti yhteyttä ja ulkoista taloushallintosi osaaviin käsiin!

Lue lisää palveluistamme.

Kirjanpito

Tilipäätökset

Veroilmoitukset

Palkanlaskenta

Taloussuunnitelmat

Investointilaskelmat

Budjetointi

Maatilojen yhtiöittäminen

Maksuvalmiuslaskelmat

Liiketoimintasuunnitelmat

Sähköinen taloushallinto

Nyt voit vihdoin sanoa hyvästit paperisodalle - hyväksy laskut vaikka matkapuhelimella.

Katso video tai lue alta miten palvelu tukee toimintaanne!

Ota yhteyttä

Työ liikkuu mukanasi

Tulostin uinuu ja mapit keräävät pölyä, kun siirryt helpompaan tapaan tehdä töitä. Luo ja lähetä laskut, hyväksy kulut ja tarkista vaikka edellisen kuun tulos – siellä, missä haluat.

Kaikille ajantasaiset tiedot

Papereita pyöritellessä et koskaan voi olla varma, ovatko tarvitsemasi tiedot ajan tasalla. Sähköisessä järjestelmässä sinun ja muiden käyttäjien kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla; kaikki tapahtuu reaaliajassa.

Pilvipalvelun keveyttä

Ohjelma toimii selaimessa, joten koneellesi ei tarvitse suorittaa asennuksia. Visma Fivaldin käytön oppii nopeasti, joten tarvitsemasi toiminnot tulevat pian selkäytimestä.


Säästät aikaa

Taloushallinnon hoitaminen sähköisesti on tietenkin nopeaa. Visma Fivaldissa kaikki on mietitty vielä hieman pidemmälle: säästät aikaa mm. helppokäyttöisyyden, porautumisominaisuuden ja pilvipalvelun ansiosta..